اسانس ها مخلوطی از ترکیبات روغنی فرار بوده که به عنوان یک متابولیت ثانویه در گیاهان دارویی ساخته می شوند. بر اساس نظریه سازمان استانداردسازی بین الملل...
اسانسهای گل محمدی جدا شده به وسیله تقطیر به رنگ زرد کمرنگ با بوی معطر قوی بود. بازده اسانس با استفاده از درصد وزنی گلهای تازه با سه تکرار برای اسانس ا...
تنظیم استاندارد اسانس های گیاهی یا essential oils standardization یک فرآیند حیاتی است که به منظور اطمینان از یکنواختی، کیفیت، و ایمنی در تولید و است...
استخراج گیاهان به فرآیندی اطلاق میشود که جهت بهدست آوردن ترکیبات فعال گیاهی، روغنهای اسانسی یا دیگر مواد ارزشمند از مواد گیاهی استفاده میشود. در ا...
براساس یک مطالعه در سال،1398ایران بیش از 70درصد از گل محمدی جهان را تولید میکند، اما سهم آناز تجارت جهانی این محصول تناسبی با میزان تولید نداشته و بسی...
عصاره گیاهی یا Herbal Extract حاصل فرایند استخراج مواد موثره ی گیاهان با استفاده از یک حلال مناسب می باشد. در این فرایند، قسمتهای مورد نظر گیاه مثل بر...