دستگاه پرکولاتور

محصولات

پرکولاتور

استقبال سالهای اخیر جامعه از محصولات دارویی و بهداشتی با منشا گیاهی از یک طرف و طیف گسترده ای از مواد موثره گیاهی که در عصاره ها وجود دارند،  عصاره های گیاهی را در جایگاه ویژه ای قرار داده است. تفاوت فرایند اسانس گیری و عصاره گیری باعث می شود که در بسیاری از موارد نتوان اسانس ها را جایگزین عصاره ها نمود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد عصاره ها به مقاله ی عصاره و تفاوت آن با اسانس مراجعه فرمایید.

روشهای مختلفی برای تولید عصاره وجود دارد (در این خصوص به مقاله ی روشهای عصاره گیری، مزایا و معایب مراجعه نمایید) که یکی از این روشها، روش پرکولاسیون است. در این روش، ابتدا گیاه تا سایز مناسب آسیاب شده و در یک مخزن با کمی حلال نم زنی می شود. سپس پودر نم زنی شده به پرکولاتور منتقل شده و تا ارتفاع مناسب بارگیری می شود. پس از آن حلال به آرامی به پرکولاتور اضافه شده تا به بالای سطح گیاه برسد. مرحله ی اول کار همین جا به پایان میرسد. حال بر اساس نوع گیاه، حلال استفاده شده و نوع ماده ی موثره ای که بایستی از گیاه استخراج شود، زمانی بین 24 تا 72 ساعت باید منتظر بود تا استخراج کامل شود. پس از آن با سرعت مناسبی از شیر زیر پرکولاتور، عصاره خارج می شود. پس از خارج شدن کامل عصاره از دستگاه تفاله باقیمانده ار پرکولاتور خارج شده و در یک پرس تفاله حلال اضافی خارج شده و سپس در یک اواپراتور حلال باقیمانده بازیافت می شود.

توضیحات